top of page

O seksualnosti...


Ljubomoran (na) si jer životinja u tebi upravlja sa tobom, a životinja upravlja tobom jer ne znaš ko si. Ti si duhovno biće koje ima superinteligenciju i slobodu da stvara i živi na neverovatan način, slobodno od straha i predrasuda.

Odbaci lance svoje unutrašnje ego životinje i ljudskih dogmi, ego interesa, i pronađi svoju istinsku individualnost (sveto sopstvo koje živi večno u tebi).

Duboko i brzo diši 5 do 10 minuta ulazeći voljno u emociju, a zatim meditiraj 30 minuta tražeći vođstvo svoje više svesti, i čini to svakodnevno.

Igraj se sa seksualnošću, a onda tu energiju usmeri u svoju viziju stvaranja novog sveta i života u sebi i oko sebe. Zapamti da kreativnost porađa kreativnost.

Diši, skači, pleši, pevaj, plači i smej se glasno, raduj se slobodi!

U svemu ovome, i životu uopšte prihvati svoj i tuđi ego sa humorom, otvarajući se svakodnevno u sebi da vidiš i spoznaš istinu...

Eksperimentiši slobodno sa svojom seksualnošću ali nikada partneru iza leđa. Uvek iskreno i otvoreno od početka. Varanje i laganje je kukavičluk i krađa energije i predstavlja karmički prekršaj.

Nemoj lagati sebe i pokušavati da promeniš druge ljude i partnera u seksualnom životu, u nešto šta oni nisu po svojoj prirodi. Ako si osoba sklona eksperimentisanju i slobodoumna, nađi istog takvog partnera. Ako si konzervativna osoba, isto tako nađi konzervativnog partnera koji ti odgovara po frekvenciji i pogledima.

Tako ćeš izbeći nepotrebna razočarenja i frustracije.

Po zakonu energetske polarnosti psihe, žena je u potsvesti kao muškarac, čvršća i jača nego što izgleda, a muškarac je obrnuto, osetljiviji, mekši i nežniji u potsvesti nego što izgleda. Imaj na umu da ovde govorimo o potsvesti, ponekad duboko potisnutoj što onda izbija na najčudnije načine i imamo probleme u komunikaciji i razumevanju, jer šaljemo drugima i samima sebi oprečne signale.

Zato prvo upoznaj nečiju ličnost i dušu a tek onda njegovo telo. Izgled često vara.

Nikada nemoj osuđivati druge zbog njihovih izbora, seksualne preferencije ili stila života. Jedino u ekstremnim slučajevima poput nasilja ili zlostavljanja dece ili odraslih, pomoć treba potražiti od zakona.

Osuđivanje drugih govori o nedostatku razumevanja, a nedostatak razumevanja dolazi od nepoznavanja samog sebe.

Seksualna tenzija u nama sakuplja i zgušnjava našu bioenergiju i pobuđuje životne i vitalne sile. To je moćna snaga koja mora da se poštuje, ali svesno i bez osude ili straha.

Kroz trening usmerenja pažnje možemo naučiti da usmeravamo životnu energiju prema ljubavnim, kreativnim i životno-duhovnim ciljevima po volji, bez upadanja u zamke ispraznog hedonizma ili promiskuiteta kojima često pokušava da se nadomesti nedostatak smisla i ispunjenosti u drugim oblastima života.

Nikada ne treba jurcati za orgazmom nego pratiti osećanja i tok energije. Važno je osloboditi disanje i sposobnost prepuštanja psihofizičkim senzacijama bez ometanja mentalnih sadržaja.

To je savršena vežba za otklanjanje barijera ego glave i uspostavljanje optimalnog toka životne energije.

Sadržaj
Novo
Pretraži po
No tags yet.
Prati nas
  • Facebook Classic
  • Google Classic
bottom of page